Formulare online

Anunț important

Ca urmare a scăderii numărului de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-Cov-2 la nivelul unor comune din județ, între care și Noșlac, sub 7/1000, încetează aplicarea măsurilor de limitare și prevenire a răspândirii viruslui SARS-COV-2 stabilite prin hotărârea CJSU Alba nr. 81/2021.

Totuși, pentru menținerea condițiilor socio-economice, concomitent cu menținerea unui nivel de alertă adecvat, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a adoptat Hotărârea nr. 82/29.03.2021potrivit căreia, începând cu data de 30.03.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile, se instituie măsuri pentru diminuarea impactului riscului, printre care:

  • Reducerea intervalului orar, în care este permisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei fără restricții, până la ora 20:00, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică; în zilele de luni, marți, miercuri și joi se interzice circulația persoanelor în intervalul orar 22:00 – 05:00.
  • Limitarea intervalului de timp în care este permisă desfășurarea activității operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, până la ora 18:00 pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Măsurille dispuse vor fi reevaluate la finalul celor 14 zile sau în funcție de modificarea ratei de incidență.

Textul integral al hotărârii nr. 82/2021 poate fi consultat pe site-ul www.primarianoslac.ro sau la sediul primăriei.

PRIMAR,

ZILAHI FLORIN-CLAUDIU

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support