Formulare online

Peste 1000 de oameni au participat la cea de-a treia ediţie a serbării „Roadele toamnei” de la Noşlac

     Week-end-ul trecut (8-9 septembrie 2012), noșlăcanii au sărbătorit împreună a treia ediţie a serbării „Roadele toamnei“. Sărbătoarea a început de sâmbătă seara cu o discotecă în aer liber. În ultima zi, duminică peste 1.000 de persoane au ţinut să participe la eveniment. Printre aceștia și mulți ocnamureșeni.

     Ziua de duminică a început cu o slujba religioasă,  în centrul comunei la Monumentul eroilor, au avut loc depuneri de coroane în memoria eroilor neamului, apoi parada portului popular. Spectacolul folcloric care a urmat  i-a avut ca protagonişti pe membrii Ansamblului folcloric “Tradiţii Uiorene” al Casei de Cultură Ocna Mureş, dar şi din Fărău, Lunca Mureșului, Unirea, Lopadea Nouă, Miraslău și Rădești. Liliana și Viorel Moldovan au susținut apoi un recital de muzică populară. Seara s-a încheiat cu recitalul fetelor de la Bordo și cel al cântăreței de muzică etno din Cluj Napoca, Marina.


     Prezența lui Aron Ciprian ca prezentator al spectacolului și în acest an a contribuit la reușita acestei a treia ediții a serbării „Roadele Toamnei” din comuna Noșlac.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support