Formulare online

Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea a 8 km de străzi din comuna Noslac

 

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a lansat licitaţia deschisă pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare pentru 86,071 km drum judeţean şi 433,907 km drum de interes local din judeţele: Alba si Cluj pentru perioada 2011-2013.

Este vorba despre obiective de investiţii din cele doua judeţe incluse în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, respectiv pentru 8,0 km in comuna Noslac.
Străzile din comuna Noslac care vor fi reparate din fondurile ministerului sunt cele din satele Noslac si Captalan

Drumurile reabilitate prin acest program au fost propuse la finanţare de Primăria comunei Noslac si alte primarii si consilii judetene şi sunt preluate în administrare de MDRT pe perioada realizării proiectelor

Valoarea estimată a investiţiei pentru comuna Noslac este de 6085784 lei. Lucrările vor demara în acest an cu proiectarea lucrarilor. La realizarea lucrărilor se vor respecta standardele de cost stabilite de MDRT pentru aceste categorii de investiţii din fonduri publice.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support