Formulare online

Anunț Proiect de Hotărâre privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A

Primarul comunei Noșlac, dl. Zilahi Florin Claudiu, intenționează să promoveze Proiectul de Hotărâre privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale și similare desfășurată în Zona 1– Lot 1 Alba Iulia a județului Alba, în baza contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 61/18.04.2019.

          Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afișează la sediul Primăriei comunei Noșlac și se publică pe site-ul instituției la secțiunea Anunțuri și noutăți conform procesului verbal nr. 2745 din 18.05.2021.

          Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamații cu privire la Proiectul de hotărâre mai sus menționat până la data de 31.05.2021 orele 12:00, la Compartimentul Relații cu Publicul.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support