Formulare online

Anunț important

Conform HOTARARII GUVERNULUI nr.714/26.05.2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, constructia, inscrierea/inregistrarea, controlul, exploatarea si intretinerea sistemelor individuale adecvate de colectare si epurare a apelor uzate conform art.11, alin.(1) si (2) PERSOANELE FIZICE  SI JURIDICE SUNT OBLIGATE sa inscrie sistemul de epurare (bazin vidanjabil, fosa septic sau alt system propriu de colectare si tratarea apelor uzate din institutii, locuinte, societati) in registrul primariei comunei Noslac, judetul Alba, pentru evident sistemelor de epurare.

Acte necesare:

  • Carte de identitate;
  • Documentatia anexa la autorizatia de construire, dupa caz;
  • In cazul foselor/ bazinelor pentru care nu exista autorizatie de construire se vor furniza infomatii privind capacitatea, tipul sistemului, nr. persoanelor deservite;
  • In cazul foselor achizitionate din comert, se va prezenta actul doveditor (certificate de conformitate);
  • Contract de vidanjare, daca exista;

Nerespectarea art. 11, alin. (I) si (2) din Hotararea Guvemului nr.714/26.05.2022 se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 5.000 -10.000 lei conform art.23, de catre personalul imputemicit al Garzii Nationale de Mediu si al Inspectiei Apelor din Cadrul Autoritatii de Gospodarire a Apelor.

Formularul de inregistrare se regasete in format tipizat la sediul primariei Noslac cat si in format online pe aceasta pagina, mai jos.

Primar

Zilahi Florin Claudiu

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support