Formulare online

Anunt decizie etapa de incadrare

NR.2574/12.05.2023

UAT Noslac, titular al proiectului „ÎNFIINȚAREA UNEI CAPACITATI DE PRODUCTIE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSA SOLARA PENTRU ACOPERIREA CONSUMULUI PROPRIU ÎN COMUNA NOȘLAC, JUDEȚUL ALBA„ , anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM ALBA (autoritatea competentă pentru protecția mediului), în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ÎNFIINȚAREA UNEI CAPACITATI DE PRODUCTIE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSA SOLARA PENTRU ACOPERIREA CONSUMULUI PROPRIU ÎN COMUNA NOȘLAC, propus a fi amplasat în COMUNA NOSLAC, SAT NOSLAC, STR, SESULUI NR. 11.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, jud. Alba, în zilele de luni – joi, între orele 09.00 – 14.30, si vineri intre orele 09.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

PRIMAR

ZILAHI FLORIN CLAUDIU

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support