Formulare online

 


 


            În conformitate cu Dispoziția nr. 96/12.06.2020 emisă în temeiul art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Primarul comunei Noșlac anunță suspendarea concursului organizat în data de 25.06.2020 în vederea ocupării funcției publice de conducere specifice de secretar general al UAT Noșlac, pe durata stării de alertă declarată/prelungită în condițiile legii.


            La ridicarea stării de alertă declarată și/sau prelungită în condițiile legii, se va proceda la reluarea concursului, cu respectarea cerințelor de participare la concurs și a HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.


Candidaturile înregistrate la concursul a cărui procedură se suspendă se consideră valide și vor fi luate în considerare în procedura de selecție a dosarelor.

 

Persoana de contact:
Man Adela Elisabeta, consilier principal la compartimentul Agricol și fond funciar, telefon 0258889101, e-mail: primarianoslac@yahoo.com.


 


 


Reprezentant legal,


PRIMAR, ZILAHI FLORIN CLAUDIU

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support