Formulare online

„Achiziție Servicii   de “Dirigenţie şantier” pentru investiția “Modernizare străzi comuna Noşlac” judeţul Alba

    Primăria comunei Noșlac intenţionează să achiziţioneze Servicii   de “Dirigenţie şantier” pentru investiția “Modernizare străzi comuna Noşlac” judeţul Alba.
    Suma maximă disponibilă este de 50.000,00 lei, fără TVA.
    În acest sens, invităm toţi prestatorii de Servicii de “Dirigenţie şantier”  , dacă doresc, să-şi depună oferta la registratura Primăriei până în data de 14.05.2018, ora 10:00. 
    Având în vedere că finalizarea achiziţiei se va face prin achiziția serviciului din cadrul catalogului cu produse/servicii/lucrări din SICAP, OFERTANTUL DECLARAT CLASAT PE PRIMUL LOC DUPĂ APLICAREA CRITERIULUI DE ATRIBUIRE “PREŢUL CEL MAI SCĂZUT” TREBUIE CA, ÎN TERMEN DE MAXIM 24 DE ORE DE LA DATA COMUNICĂRII REZULTATULUI CLASAMENTULUI INTERMEDIAR, SĂ ÎNCARCE OFERTA SA ÎN SICAP, ÎN CADRUL CATALOGULUI DE PRODUSE/SERVICII/LUCRĂRI, LA PREŢUL TOTAL DIN OFERTA DEPUSĂ LA REGISTRATURĂ, CU DENUMIREA “ Servicii   de “Dirigenţie şantier” pentru investiția “Modernizare străzi comuna Noşlac” judeţul Alba.
    NEÎNCĂRCAREA OFERTEI ÎN SICAP ÎN TERMENUL PREVĂZUT VA DUCE LA NELUAREA ÎN CONSIDERARE A OFERTEI.

    OFERTELE SE VOR DESCHIDE ÎN DATA DE 14.05.2018, ORA 11:00. 
    Caietul de sarcini al achiziţiei împreună cu anexele sale stau la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul Primăriei Noșlac, www.primarianoslac.ro , la secţiunea Achiziţii publice.
    Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail achizitii@primarianoslac.ro, persoană de contact d-nul ing.Năndrean Ioan.

 

Sub anunt Vezi Documentatia de atribuire si Caietul de sarcini

Documentatia de atribuire si Caietul de sarcini

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support