ANUNŢ PUBLIC Privind „Decizia etapei de incadrare”

S.C. RAPID AGREGATE S.R.L. titular al proiectului «EXPLOATARE AGREGATE MINERALE SI REFACEREA MEDIULUI CU REDARE IN CIRCUITUL AGRICOL » in perimetrul « NOSLAC 2020 », anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de catre APM Alba – Fara evaluare a impactului asupra mediului -  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul «EXPLOATARE AGREGATE MINERALE SI REFACEREA MEDIULUI CU REDARE IN CIRCUITUL AGRICOL » propus a fi amplasat in extravilanul localitatii Lunca Muresului, jud. Alba.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Alba din loc. Alba Iulia, str. Lalelelor nr. 7 B în zilele de luni – joi, între orele 08 – 16.30 si vineri între orele 08 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Proces verbal