Anunturi si noutati
Anunț public

            În considerarea organizării concursului de recrutare pentru funcția publică specifică de conducere de secretar general al comunei Noșlac, potrivit prevederilor art. 27 alin. (3) din legea nr. 55/2020 privind

Citeşte mai mult...
 
Anunț

 

Documente necesare pt inchiriere prin atribuire directa

 

Anexa 3 - cerere inchiriere

 

 
Inițierea unui proiect de hotărâre - Modificarea Hotărârii nr. 17/2020 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale.

În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările și completările ulterioare, Primarul comunei Noșlac aduce la cunoştinţă publică că a fost iniţiat următorul proiect de act normativ, care urmează a fi supus aprobării Consiliului local al comunei Noșlac:

            Proiect de hotărâre cu privire la:

  1. Modificarea Hotărârii consiliului local al comunei Noșlac nr. 17/2020 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul fiscal 2021

Aducerea la cunoștința publică se face prin:

  1. Afișare la sediul Primăriei comunei Noșlac;
  2. Publicarea pe pagina proprie de internet www.primarianoslac.ro, până la data de 12.08.2020.

Persoanele interesate pot depune, în scris, la sediul primăriei, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normative, până cel târziu la data de  13.07.2020.

 

                                                                                                                    Comuna Noșlac,

                                                                                                                    01.07.2020

Primar,

Zilahi Florin Claudiu

 

 

Pentru a vizualiza fișierele marcate cu pictograma PDF (Portable Document Format) aveți nevoie de programul Adobe Reader. Daca nu-l aveți instalat, puteți să descărcați programul de pe pagina adobe.com

Anunt

Referat de aprobare

Proiect de horarare

 
Anunț

 

 

            În conformitate cu Dispoziția nr. 96/12.06.2020 emisă în temeiul art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Primarul comunei Noșlac anunță suspendarea concursului organizat în data de 25.06.2020 în vederea ocupării funcției publice de conducere specifice de secretar general al UAT Noșlac, pe durata stării de alertă declarată/prelungită în condițiile legii.

            La ridicarea stării de alertă declarată și/sau prelungită în condițiile legii, se va proceda la reluarea concursului, cu respectarea cerințelor de participare la concurs și a HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.

Candidaturile înregistrate la concursul a cărui procedură se suspendă se consideră valide și vor fi luate în considerare în procedura de selecție a dosarelor.

 

Persoana de contact:
Man Adela Elisabeta, consilier principal la compartimentul Agricol și fond funciar, telefon 0258889101, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

 

Reprezentant legal,

PRIMAR, ZILAHI FLORIN CLAUDIU

 
Recomandări ISU Alba

 

COMPORTAREA ÎN CAZ DE CUTREMUR

 

ÎNAINTE DE CUTREMUR

 

- Să se fixeze bine mobilierul pe perete astfel încât acesta să nu devină o sursă de pericol;

- Să aveți la îndemână o lanternă, baterii şi o trusă de prim-ajutor;

- Să se cunoască locurile celor mai apropiate unităţi medicale, sediul poliţiei, pompierilor şi alte adrese utile;

- Să fie stabilit din timp un loc unde se păstrează actele familiei şi lista cu adresele şi telefoanele utile;

- Să nu se depoziteze în locuinţă produse inflamabile, explozive sau toxice pentru evitarea apariţiei exploziilor sau incendiilor;

- Informarea și cunoaşterea evenimentelor seismice precedente şi a efectelor acestora asupra clădirilor în care locuiți sau lucrați, pentru a preveni repetarea unor efecte negative.

 

ÎN TIMPUL CUTREMURULUI

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 22